Hej,

Idag var det verkligen en speciell dag, vilket jag kunde inte ens ana att det skulle bli en sådan till slut.Vi hade en kvinna som kom till vår mottagning med en sjuktransportbil på grund av seriösa problem med sin rygg.Hon hade skolios, diskbråck ischias och neuropati.Hon kunde inte ens gå själv utan hjälp av sin personlig assistent och försökte boka tid tidigare men kunde inte på grund av mycket smärta.Tack vare vårdcentralen så fixade vi transport för henne och hon fick vara i liggande ställning under resan, eftersom det var svårt för henne att även sitta.När hon äntligen kom så kunde hon knappt gå utan andras hjälp.Under undersöknings gång så fick vi gå igenom hennes hälsohistorik och hon berättade att hon hade en misslyckad operation på diskbråck i hennes ländrygg.Efter ungefär 30 minuters behandling eller så, lyckades hon resa sig själv utan andras hjälp, börja även gå själv.Vi kunde se hur färgen på hennes ansikte börjar ändras och hon börjar le utan känna nästan ingen smärta i ryggen. Hon märkte också hon började känna sin högra ben, vilket hon inte gjorde tidigare på grund av massa domningar.Eftersom sjuktransporten skulle komma senare än det var planerat, fick hon sitta ute och sola och berätta om hur fina pankakor hennes personlig assistent gör för henne.