stockholmspinologycenter.se

Stockholm Spinology Center

Vad vi jobbar med

Vi jobbar med återställning av centrala nervssystemet genom att justera din ryggrad. Vi har stor kompetens och lång erfarenhet av att jobba med ryggraden både i Sverige och utomlands.

Vi är de enda i Sverige som utför både unik undersökning och justering som hjälper att återskapa arbete av ditt centrala nervsystem. Genom att återställa arbete av centralt nervsystem i din kropp, återskapas förmåga att motverka sådana sjukdomar som skolios, ryggskott för att ta bara som några exempel. 

VISION & SYFTE

Hos oss står människan i centrum

Stockholm Spinology Center hjälper människor genom att återföra ryggkotorna till sina naturliga positioner. På så vis kan kroppen påbörja en inre återhämtningsprocess. Ryggkotor som hamnat utanför sina naturliga lägen är vanligt förekommande och skapar en rad problem för vår hälsa och livskvalité. 

Vår målsättning är att se till att din rygg är så korrekt som möjligt, så att du kan uppnå din fulla potential.

Våra ryggspecialister

Vi jobbar med återställning av centrala nervssystemet genom att justera din ryggrad. Vi har stor kompetens och lång erfarenhet av att jobba med ryggraden.

Rufat Ismajlov

Ryggspecialist / Spinolog

Jag har jobbat som ryggspecialist / spinologist i Spanien och Irland sedan 2015. Jag jobbar med Spinology, vilket är väldigt unikt för Sverige och den fokuserar på att behandla hela ryggen. Undersökningsmetod och justering som vi använder är väldigt specifika och fokuserar på att hitta en feljusterad ryggkota som kan uppstå i ryggen och lösa det genom att justera den. 

Jag har också 30 års erfarenhet inom olika kamsport och fitness, vilket hjälper mycket att förstå hur kroppen fungerar.

Kontaktuppgifter

Sevda Ismajlova

Ryggspecialist / Spinolog

Möt Sevda, vår passionerade Ryggspecialist och Spinolog med en gedigen bakgrund och lång erfarenhet inom spinology både i Spanien och Sverige. Sevda har ägnat sitt professionella liv åt att förfina och utöva sin expertis inom rygghälsa, med en djupgående förståelse för kroppens dynamik och dess inneboende förmåga att självläka.

Efter omfattande studier och praktik i Spanien, där Sevda fördjupade sig i spinology och dess vitalistisk tillvägagångssätt, återvände hon till Sverige för att dela med sig av sin kunskap och skicklighet. Hennes vision är att erbjuda individanpassade behandlingar som inte bara syftar till att lindra smärta, utan också att främja övergripande välbefinnande och förebygga framtida ryggproblem.

Sevdas behandlingsfilosofi kretsar kring en holistisk syn på kroppen, där varje behandling är skräddarsydd för att passa patientens unika behov. Med en unik kombination av djupgående kunskap, erfarenhet och en varm personlighet, lyckas Sevda skapa en välkomnande och förtroendeingivande atmosfär för alla sina patienter.

Kontaktuppgifter

Har du ont i ryggen?

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?
Fyll i ditt namn och telefon nummer nedan så ringer vi upp inom 2 timmar 👍

Kom i kontakt med oss enkelt och snabbt

Fridhemsgatan 14, 11240 Stockholm

Har du ont i ryggen?

Boka ditt första besök eller
skicka ditt namn och telefon nummer till oss så ringer vi upp dig inom 2 timmar 👍

Som ny kund får du 100 kr avdrag på ditt första besök.

Öppettider

Mån - Tors: 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 19:00
Söndag 11:00 - 17:00